zandbak schelp , het beste van twee werelden

De zandbak schelp: het beste van 2 werelden

Zand en water

spelen zand zandbakZand en water: het leukste en meest gebruikte speelgoed in de wereld! Naast het feit dat spelen met zand en water ontzettend goed is voor de ontwikkeling van de zintuigen, staan deze ingrediënten garant voor dagenlang speelplezier. Dit is meteen de reden waarom de zandbak schelp zo’n gewilde zandbak is. Als de zandbak schelp wordt opengeklapt is 1 deel bestemd voor zand. Het andere deel kan gebruikt worden als zwembad / peuterbadje. Zo heb je dankzij de aanschaf van 1 zandbak, toegang tot het beste van 2 werelden!

Zandbak schelp

De zandbak schelp is al ruim 25 jaar geleden ontwikkeld en sindsdien een groot succes. Mede dankzij bovengenoemde reden dat je de zandbak schelp kunt vullen met zowel zand en water. Daarnaast is het ook een hele schone zandbak. Na gebruik maak je de zandbak schelp wind en waterdicht door het deksel erop te leggen. Hierdoor kun je hem zonder zorgen buiten laten staan zonder dat hij vies en nat wordt. Omdat het deksel kan verschuiven bij bijvoorbeeld harde wind of een plensbui, kun je er een touw of spanband omheen doen om het zand nog beter te beschermen. Lees hier nog meer tips voor een waterdichte zandbak.

Zandbak schelp mee op vakantie

Omdat de zandbak schelp makkelijk te verplaatsen is, nemen veel gezinnen met kinderen de zandbak schelp mee op vakantie. Dankzij het formaat past hij gemakkelijk in de caravan of aanhanger. Leg de deksel in de bodem en de zandbak is heel plat. Of vul hem juist met alle speelgoed, zwem- en strandspullen en je hebt meteen alle benodigde speelplezier bij je. Met zand & water wordt het nóg leuker op camping!

Blije huisdieren

De zandbak schelp wordt niet alleen gekocht voor kinderen, is onze ervaring. Veel hondeneigenaren zijn helemaal blij met de schelp omdat honden er met veel enthousiasme gebruik van maken tijdens warme dagen. Poedelend in het water of liggend in het verkoelende zand: de zandbak schelp zorgt voor blije viervoeters tijdens de zomer!