zandbak schelp kinderzwembad

Het ideale kinderzwembadje! Lekker spetteren in de zandbak schelp

Bij hoge temperaturen is er niks leuker dan spetteren in het water! Terwijl je kindje lekker aan het spelen is in een verkoelend zwembadje, kun jij er gezellig bij blijven zitten en genieten van het speelplezier. De zandbak schelp is een ideaal kinderzwembadje waar je vele zomers plezier van hebt. En is het te koud om te plonzen? Dan kan het zand er weer in!

De zandbak schelp als kinderzwembadje

Bij een kinderzwembadje denk je misschien al snel aan een opblaasbadje. Een zandbak schelp biedt echter veel meer voordelen. Want hoewel de zandbak schelp vooral als zandbakje wordt gebruikt, is de deksel – en uiteraard ook de bodem zonder zand erin – een ideaal zwembadje. Kinderen van 2 tot ongeveer 6 jaar passen hier prima in. De zandbakschelp kun je vullen met wel zo’n 80 tot 100 liter water. Bovendien kun je van 1 zandbak schelp 2 zwembadjes maken. Zo heeft ieder zijn eigen badje!

Veilig zwembadje

Een groot voordeel van de zandbak schelp als kinderzwembadje is dat die heel veilig is. Door het stevige plastic kan je kindje er zelf veilig in- en uit klimmen zonder dat de rand indeukt of ze er af glibberen. De solide bodem is dik en glad, geschikt voor elke ondergrond, en heeft enkele ribbels voor grip. De brede rand van de zandbakschelp is sterk genoeg om op te zitten, maar ook heel leuk om bijvoorbeeld met autootje overheen te rijden! Heb je een modderige ondergrond? We hebben hele leuke oplossingen gezien met behulp van rietmatten. Deze rol je af op de grond en je hebt de perfecte ondergrond voor de zandbak schelp.

Praktisch kinderzwembadje

Ken je dit? Heb je het zwembadje net opgeblazen en gevuld met water, blijkt die gigantisch in de weg te staan of op de verkeerde plek: in de volle zon of juist op een te kil plaatsje in de tuin. No way dat je een gevuld opblaasbadje nog kunt verplaatsen. Met een zandbak schelp lukt dat wel. Bovendien hoef je hem niet eerst op te blazen. Ook kun je dit zwembad heel makkelijk leeggooien. Heb je de bodem als zwembadje in gebruik? Dan kun je het zwembad ook afsluiten met het deksel, zodat het water schoon blijft voor de volgende dag!

Duurzaam kinderzwembadje

Voordat wij onze zandbak schelp kochten, hebben we al vele opblaasbadjes versleten. Want met een beweeglijk ventje die bovendien het liefst ál zijn speelgoed meeneemt in het water is zo’n opblaasbadje in no time lek. Met de zandbak schelp hoef je hier niet bang voor te zijn. Het sterke plastic kan wel tegen een stootje en daardoor gaat een zandbak schelp jarenlang mee! Ook verkleurt het plastic niet in de zon. En is het geen zomerweer? Dan kan het zand terug in de schelp. Met de aankoop van een zandbak schelp ben je het hele jaar verzekerd van jarenlang speelplezier water en zand!