Wil je meer weten over de zandbak schelpen die we verkopen of over de betaling / verzending? Hieronder hebben wij de meest gestelde zandbak schelp vragen beantwoord. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!
Tel: 0521-769017 / Email: info[at]zandbakschelp.nl. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Over de zandbak schelp

De standaard zandbak schelp (groen, blauw, roze) is 87 cm breed, 77,7 cm diep en 18 cm hoog.
afmetingen zandbak schelp
De grote zandbak schelp is 102 cm breed, 88 cm diep en 20 cm hoog.
grote zandbak schelp afmetingen
De zandbak schelp groot is 102 cm breed, 88 cm diep en 20 cm hoog.
grote zandbak schelp afmetingen
Ter vergelijking: de normale zandbak schelp is 87 cm breed, 77,7 cm diep en 18 cm hoog. Op de foto hieronder zie je duidelijk het verschil in formaat tussen de grote zandbak schelp en standaard zandbak schelp:
Formaat zandbak schelp groot
De grote zandbak schelp is alleen in de kleur blauw verkrijgbaar.
De gemiddelde leeftijd is anderhalf jaar. Kinderen moeten in elk geval stevig kunnen zitten. Door de ronde vormen en gebruik van sterk kunststof is de zandbak schelp erg kindvriendelijk. Houd altijd toezicht op jonge kinderen; zeker wanneer de zandbak schelp wordt gebruikt als zwembadje!
In de normale zandbak schelp (groene, blauwe of roze) kan per helft ongeveer 60 kilogram zand. Er kan zo'n 60 liter water in. In de grote zandbak schelp kan (per helft) ongeveer 80 tot 100 kg zand of 80 tot 100 liter water.
De zandbak schelp bestaat uit 2 losse delen. Je kunt het deksel dus apart van de bodem gebruiken.
Ja, de twee delen kun je in elkaar bewaren. Dat scheelt een hoop ruimte. Op deze manier vervoeren wij ook de zandbak schelp.
Formaat grote zandbak schelp
Alle zandbakken in onze winkel zijn van Paradiso Toys. Deze Belgische fabrikant is de ontwerper en grootste producent van de zandbak schelp.
De zandbak schelp is waterdicht, mits de deksel goed op de bodem ligt. Door wind of harde regen kan die verschuiven. Om dat te voorkomen, kun je er iets zwaars op leggen, het deksel vastbinden met een touw/sjorband of er een zeil omheen doen.
Jazeker! De zandbak schelp XL is erg populair als hondenzwembad. Deze schelp is namelijk extra sterk. Door de lage rand kunnen honden er makkelijk zelf in stappen.

Betaling en verzending

Verzending is bij ons altijd gratis. De prijs in de winkel bij de zandbak schelp is de totaalprijs.
Onze verzendtijd is 2 werkdagen. Zodra DHL uw bestelling heeft ingepland, ontvangt u een e-mail met track and trace.
Wij verpakken de zandbak schelp in een extra sterke doos. De vervoerder haalt de bestellingen op en bezorgt ze op het juiste adres. De zandbak schelpen worden bezorgd door DHL. U ontvangt een mail van DHL met track and trace zodra die uw bestelling heeft ingepland
zandbak schelp in doos verpakking
Afhankelijk van het gekozen land, kun je via onze betaalprovider Mollie met deze betaalmethodes betalen:
  • iDeal: Veilig betalen met internetbankieren via je eigen Nederlandse bank.
  • Bankoverschrijving: Je ontvangt een extra email met aanwijzingen om de betaling via overschrijving te voldoen.
  • BanContact: Veilig betalen met internetbankieren via je eigen Belgische bank.
  • PayPal: Veilig betalen met je PayPal account.
  • Creditcards: Veilig betalen met je Mastercard, Visa of American Express creditcard.
Je kiest in het bestelproces voor "bankoverschrijving". In het volgende scherm zie je alle betaalspecificaties, deze ontvang je na bevestigen ook in de email. Je kunt nu in alle rust de betaling overboeken. Let er op dat je bij het overboeken gebruik maakt van deze gegevens zodat wij deze kunnen koppelen aan je bestelling! LET OP: Een betaling via bankoverschrijving is meestal 1-2 werkdagen onderweg. De verwerking van een eenmalige machtiging duurt 2 werkdagen. Kies voor één van de directe betaalmethodes wanneer je direct je bestelling wilt ontvangen.
Dat kan, op afspraak. Onze loods is op onderstaand adres gevestigd:
Binnenweg 20 8347 JM Eesveen
Maak een afspraak via info[at]zandbakschelp.nl of 0521-769017 (op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur)

Annuleren of retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering krijg je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Het volledige orderbedrag wordt gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen van jouw huis naar ons zijn voor je eigen rekening.   Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via: info@zandbakschelp.nl   Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Neem zo snel mogelijk contact met ons op via info@zandbakschelp.nl of 0521 - 769017 (op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur)
Neem meteen na ontvangst van de kapotte / verkeerde bestelling contact met ons op voor een oplossing. Dat kan via info@zandbakschelp.nl of 0521 - 769017 (op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur). Is de zandbak schelp kapot, stuur dan duidelijke foto's mee van de beschadigingen.