Zandbak schelp blauw

De zandbak schelp is het meest bekend in de kleur blauw. Inmiddels zijn er verschillende andere kleuren bijgekomen, van roze tot groen. Maar de blauwe zandbak schelp is nog altijd de meest verkochte zandbak!

De zandbak schelp is een ontwerp van de Belgische speelgoedfabrikant Paradiso Toys. Met de kleur blauw gaven ze deze zandbak een zomerse en vrolijke uitstraling. Samen met de speelse vorm van een schelp spreekt deze zandbak kinderen aan en nodigt ze uit tot spelen! Het ontwerp van de zandbak is niet alleen speels, maar ook functioneel. De schelp kan met de deksel worden afgesloten, zodat het zand droog blijft. Katten kunnen niet in het zand poepen en het zand blijft lekker schoon. De deksel kan ook bij het spel worden betrokken. Vul het deksel tijdens zomerse dagen met water en kinderen kunnen heerlijk spetteren!

NU BESTELLEN!

Extra grote zandbak schelp blauw

Een ander voordeel van de blauwe zandbak schelp is dat deze compact van formaat is en handig in gebruik. De zandbak schelp past in elke tuin en op ieder balkon. Vul hem met zand en de schelp is ready to play! Heb je meer ruimte tot je beschikking? Van de blauwe zandbak schelp is er ook een extra groot formaat beschikbaar. Deze zandbak schelp blauw meet 102 x 88 x 20 ( h ) cm. Niet alleen is deze schelp aanzienlijk groter dan de standaard zandbak schelpen, met genoeg ruimte om met meerdere kindjes tegelijk in te spelen, ook is de zandbak schelp XL extra sterk.

Zandbak schelp blauw, groen, XL of roze?

Is de iconische blauwe zandbak schelp ook jouw favoriet? Of ga je voor de extra grote versie? Misschien ben je meer gecharmeerd van de nieuwe groene kleur of is roze de favoriete kleur van je dochter...? Eén ding is zeker, met een zandbak schelp ben je in een handomdraai verzekerd van een schone, veilige en mooie zandbak!

...altijd van Paradiso!

Alle zandbakken in onze winkel zijn van Paradiso Toys: de ontwerper en grootste producent van de zandbak schelp.