Zandbak schelp geel

Van de zandbak schelpen is de blauwe zandbak schelp het meest beroemd. Toch is blauw niet de enige kleur waarin je deze geliefde zandbak kunt kopen. In de loop der jaren zijn er nog 4 kleuren bijgekomen. De gele zandbak schelp is van dit vijftal een heel zonnige verschijning! En dankzij de hoge kwaliteit plastic blijft de kleur jarenlang mooi.  

Zandbak schelp geel
Zandbak schelp geel

De gele zandbak schelp

De gele zandbak schelp is momenteel 1 van de 5 kleuren waarin je de zandbak schelp kunt kopen. Behalve de blauwe zandbak schelp zijn er nu ook roze, rode, groene en gele zandbak schelpen verkrijgbaar. Zo is er voor elke tuin, ieder balkon of elk speellokaal een bijpassende kleur zandbak schelp te koop! De zandbak schelp in de kleur geel schept een zonnige sfeer en past mooi in het strandthema van de schelp. Door de hoge kwaliteit van het plastic kan de zandbak schelp buiten blijven staan zonder dat de gele kleur zal vervagen.

De speelse en praktische zandbak schelp

De gele kleur past perfect bij het speelse ontwerp van de zandbak schelp. Deze plastic zandbak met deksel werd een kwart eeuw geleden door Paradiso Toys ontwikkeld. Het ontwerp is niet alleen leuk om te zien, het biedt ook veel praktische voordelen. Door de zandbak met het deksel af te sluiten, voorkom je dat het zand vies of nat wordt. Er waaien geen blaadjes in, katten kunnen er niet in poepen en ongedierte komt niet in de zandbak. En tijdens het spelen kan de deksel gebruikt worden om in te spelen met zand of water. Het kindvriendelijke ontwerp heeft bovendien geen scherpe hoeken of randen. De rand is niet te hoog, zodat kleine kinderen veilig in de zandbak kunnen stappen, en sterk genoeg om op te zitten.

Zandbak schelp geel
Zandbak schelpen van Paradiso

Paradiso Toys

Staat de gele zandbak schelp prachtig in jouw tuin of is geel nu net de lievelingskleur van jouw kleine? Kies dan een zandbakschelp in zonnig geel! Is geel niet jouw kleur, kies dan voor blauw, groen, rood of roze. Welke kleur het ook wordt, één ding is zeker: met deze zandbak schelp van de beste kwaliteit kun je jarenlang van de door jou gekozen kleur genieten!