De nieuwste zandbak schelp is groen!

De nieuwste toevoeging aan de serie zandbak schelpen van Paradiso heeft de kleur groen gekregen. Dat is niet zo gek, want groen staat mooi in de tuin. De zandbak schelp groen is dan ook van meet af aan de meest populaire zandbak schelp binnen ons assortiment! 

De groene zandbak schelp

De eerste zandbak schelp stamt alweer van een kwart eeuw geleden en kreeg de kleur blauw. Inmiddels heeft de blauwe zandbak schelp gezelschap van een viertal andere kleuren: roze, geel, rood en – meest recentelijk – groen. Dat de groene zandbak schelp als laatste werd toegevoegd, is in principe best vreemd. Groen is immers bij uitstek een kleur die goed past in de natuurlijke omgeving van de tuin. Precies de plek waar de meeste zandbak schelpen te vinden zijn..!

Praktisch en schoon

Dat de zandbak schelp al een kwart eeuw populair is, is niet verwonderlijk. Het slimme ontwerp is niet alleen leuk om te zien, maar ook functioneel. Ten eerste hoef je de schelp alleen te vullen met zand en je hebt in een handomdraai een zandbak in de tuin of op het balkon staan. Met de deksel bescherm je het zand tegen regen, vuil en ongedierte. En er kunnen geen katten meer in de zandbak om die als kattenbak te gebruiken. De deksel zorgt tegelijkertijd voor veel speelplezier. Je kunt hem vullen met zand of water. Zo is de deksel van de zandbak schelp voor menig kindje het eerste poedelbadje geweest! Bovendien is de schelp mooi rond van vorm, en heeft het geen uitstekende delen of scherpe punten. De rand is niet te hoog, zodat ook kleine kinderen er veilig overheen kunnen stappen. Ten slotte is de Paradiso zandbak schelp gemaakt van duurzaam plastic en verkleurt de groene kleur niet in de zon.

Bestel deze groene zandbak schelp veilig en gemakkelijk online!
Gratis verzending en binnen 2 werkdagen in huis.

 

Groene zandbak schelp

Zandbak schelp groen, blauw of roze?

Is de groene zandbak schelp ook jouw favoriet? Of ga je voor de traditionele blauwe zandbak schelp, misschien de extra grote versie? Of kies je de zandbak schelp roze voor je dochter? Eén ding is zeker, met een zandbak schelp ben je in een handomdraai verzekerd van een schone, veilige en mooie zandbak!

...altijd van Paradiso!

Alle zandbakken in onze winkel zijn van Paradiso Toys: de ontwerper en grootste producent van de zandbak schelp.