Zandbak schelp groot

De zandbak schelp dankt zijn populariteit mede aan het feit dat het zo’n compacte zandbak is met aanzienlijk veel speelruimte. Voor iedereen die genoeg ruimte in zijn tuin of op het balkon heeft of meerdere kinderen heeft, is er ook een grotere variant van de zandbak schelp beschikbaar. In de XL zandbak schelp kunnen 2 kinderen makkelijk zitten om samen met zand en/of water te spelen! Bovendien is deze zandbak schelp extra sterk.

Afmetingen grote zandbak schelp

Het formaat van de standaard zandbak schelp is 87 x 77,7 x 18 ( h ) cm. Een ideaal maatje om neer te zetten waar je maar wilt. De afmetingen van de grote zandbak schelp zijn 102 x 88 x 20 ( h ) cm. Daarmee is de zandbak schelp XL is bijna 20 cm breder, ruim 10 cm dieper en een klein stukje hoger dan de standaard zandbak schelp. Maar nog steeds lekker compact: met de deksel dicht meet de grote zandbak schelp slechts een vierkante meter!

Voordelen van de zandbak schelp

Behalve het handige formaat, biedt het ontwerp van de zandbak schelp nog meer voordelen. De deksel is afneembaar en biedt een praktische meerwaarde en meer plezier met spelen. De deksel beschermt tegen vuil, vocht en ongedierte en voorkomt dat katten in het zand gaan poepen. Tijdens het spelen kan er zand of water in het deksel worden gedaan. Hier kunnen kinderen heerlijk in spelen en poedelen! Ook het speelse ontwerp heeft meerdere voordelen: het ziet er vrolijk uit, is sterk en heeft geen gevaarlijke hoeken. De randen van de zandbak schelp XL zijn sterk genoeg voor kleine kinderen om op te zitten en laag genoeg om veilig overheen te stappen. Wil je de zandbak schelp meenemen of opbergen? Dan is het plastic eenvoudig te reinigen, waarna je de dichte schelp aan het handvat kunt dragen. Maar je kunt de zandbak schelp ook prima buiten laten staan: het duurzame plastic is weerbestendig en de kleur blijft mooi.

Zandbak schelp kopen

De grote zandbak schelp van het merk Paradiso kun je bij ons voordelig online kopen met gratis verzending. Wij verkopen alleen de originele zandbak schelp die ruim een kwart eeuw geleden door Paradiso werd uitgebracht. Deze zandbak schelp is gemaakt van duurzaam kunststof. Deze originele zandbak schelp is inmiddels in verschillende varianten verkrijgbaar. Van de blauwe zandbak schelp kun je dus ook een grote zandbak schelp kopen. Deze XL variant is bovendien de sterkste zandbak schelp. Daarnaast is het standaard formaat in 4 andere kleuren verkrijgbaar: rood, roze, geel en groen. Zo kun je altijd de zandbak schelp kopen die je het mooist en meest praktisch vindt!

Zandbak schelp blauw, roze, groen of XL?

Ga je voor de XL zandbak schelp of is de groene zandbak schelp jouw favoriet? Kies je toch de traditionele blauwe zandbak schelp of de zandbak schelp roze voor je dochter? Eén ding is zeker, met een zandbak schelp ben je in een handomdraai verzekerd van een schone, veilige en mooie zandbak!

... altijd van Paradiso Toys

Alle zandbakken in onze winkel zijn van Paradiso Toys: de ontwerper en grootste producent van de zandbak schelp.