Zandbak kopen

Een zandbak kopen voor in de tuin, op het balkon of voor op een kinderdagverblijf? Met een zandbak schelp ben je zeker van schone, veilige en duurzame zandbak die praktisch is in gebruik! De zandbak schelp is eenvoudig af te sluiten tegen vocht en vuil, makkelijk op te zetten, goed schoon te houden en biedt oneindig veel speelplezier. Je kunt hem in veel verschillende kleuren en in 2 formaten kopen.

zandbak schelp waterdicht
Zandbak kopen

Een nieuwe zandbak kopen

Als je een nieuwe zandbak gaat kopen, is er een aantal overwegingen die een rol spelen bij je aankoop. Zo heb je te maken met de beschikbare ruimte en de leeftijd van je kinderen. De zandbak mag niet te groot zijn, maar wel genoeg ruimte bieden om in te spelen. Daarbij is de rand van de zandbak niet te hoog, zodat kinderen makkelijk bij het zand kunnen en over de rand stappen zonder te vallen. Een zandbak schelp is compact en biedt toch veel speelruimte, dankzij de slimme constructie. Heb je meer ruimte tot je beschikking, dan is er ook een extra grote zand schelp beschikbaar. Deze zandbak schelp XL is bovendien extra sterk. Elke zandbak schelp is een compacte, veilige zandbak met veel speelruimte!

Veilig en schoon spelen met zand

Een ander groot voordeel van de zandbak schelp is dat het zand altijd schoon en droog blijft. Het zand zit in een plastic bak, maakt dus geen contact met de grond, en na het spelen kan de deksel gesloten worden. Zo houd je het zand droog, blijft ongedierte weg en kunnen er geen katten in poepen. Het deksel kan tijdens het spelen gebruikt worden om zand of water in te doen. Bovendien heeft deze zandbak dankzij het afgeronde design geen scherpe hoeken. Daardoor kun je jouw kinderen altijd met een gerust hart in de zandbak schelp laten spelen!

Eenvoudig te plaatsen

Ten slotte is een zandbak schelp veruit de makkelijkste manier om een zandbak in de tuin of op het balkon te zetten. Je legt hem eenvoudigweg neer op de juiste plek en vult hem met zand. Geen gedoe met timmeren, graven of worteldoek plaatsen! Wil je de zandbak schelp in de winter laten staan, dan kun je alle speelgoed er netjes in opbergen en de deksel sluiten. Dankzij het duurzame plastic hoef je niet bang te zijn voor weer of verkleuring.

Koop je een zandbak schelp, dan kies je voor veilig en schoon speelplezier, handig gebruik en duurzaamheid. Daarbij is de zandbak schelp ook nog eens heel voordelig in aanschaf! Dat maakt de zandbak schelp tot de beste keus in zandbakken.

Zandbak schelp kleuren

Is de iconische blauwe zandbak schelp jouw favoriet? Of ga je voor de extra grote versie? Misschien ben je meer gecharmeerd van de nieuwe groene kleur of is roze de favoriete kleur van je dochter...? Eén ding is zeker, met een zandbak schelp ben je in een handomdraai verzekerd van een schone, veilige en mooie zandbak!

...altijd van Paradiso!

Alle zandbakken in onze winkel zijn van Paradiso Toys: de ontwerper en grootste producent van de zandbak schelp.