Zandbak schelp maten

De zandbak schelp is een compacte zandbak. Ideaal voor kleine kinderen om met zand en water in te spelen! Maar wat zijn de zandbak schelp maten precies? Het formaat van de standaard zandbak schelp is: 87 x 77,7 x 18 ( h ) cm. Het formaat van de grote zandbak schelp is: 102 x 88 x 20 ( h ) cm. Daarmee is deze grote zandbak schelp 15 cm breder, 10,3 cm dieper en 2 cm hoger dan de standaard schelp. Er kan een stuk meer zand en water in en is een beter formaat om met 2 kinderen tegelijk in te spelen! Bovendien is de zandbak schelp XL extra sterk.

Verschil in maat

Het verschil tussen de zandbak schelp maten is goed te zien op onderstaande foto’s.  De XL variant is een stuk ruimer. Deze wordt vaak gekocht door mensen met meerdere kinderen. Ook als de zandbak schelp wordt gebruikt als hondenzwembad, wordt de XL gekocht. Een belangrijk verschil tussen de standaard en XL versie is ook sterkte. De XL is van dikker plastic en daardoor een stuk sterker. Het laatste verschil is de kleur. De XL is alleen in blauw verkrijgbaar, de standaard schelp in meerdere kleuren, zoals groen, roze en blauwe. Verder zijn beide maten compact genoeg om zonder problemen een plaatsje voor te kunnen vinden op het balkon of in de tuin. Wordt de schelp niet gebruikt, dan kan de deksel in de bodem geplaatst worden. De zandbak is dan slechts 20 tot 22 hoog, zodat je hem heel makkelijk rechtop kunt wegzetten.

Afmetingen zandbak schelp

Afmetingen zandbak schelp groot

Beide zandbak schelp maten

Beide zandbak schelp maten

Voordelen van de zandbak schelp

Behalve de 2 verschillende en praktische zandbak schelp maten, biedt het ontwerp van de zandbak schelp nog meer voordelen. De losse deksel beschermt tegen tegen vuil, vocht en ongedierte en voorkomt dat katten in het zand gaan poepen. Tijdens het spelen kan er zand of water in het deksel worden gedaan. Dat zorgt voor een extra zandbak of zwembadje om lekker in te spelen of spetteren! Ook het speelse ontwerp heeft meerdere voordelen: het ziet er vrolijk uit, is sterk en heeft geen gevaarlijke hoeken.

 

Zandbak schelp kopen

Beide zandbak schelp maten zijn bij ons online te koop en worden gratis thuisbezorgd. De standaard zandbak schelp (87 x 77,7 x 18 ( h ) cm) is bij ons verkrijgbaar in het roze, groen en blauw. De zandbak schelp XL (formaat 102 x 88 x 20 ( h ) cm) is in de kleur blauw verkrijgbaar. Dit formaat zandbak schelp wordt (tot nu toe) ook alleen in het blauw gemaakt. Alle zandbakken zijn van het merk Paradiso en daarmee de beste zandbak schelpen verkrijgbaar.

Zandbak schelp groot 102 x 88 x 20  cm

Zandbak schelp roze 87 x 77,7 x 18 cm

Zandbak schelp groen 87 x 77,7 x 18 cm

Zandbak schelp blauw 87 x 77,7 x 18 cm