Zandbak schelp rood

Van de zandbak schelpen is de blauwe zandbak schelp het meest beroemd. Toch is blauw niet de enige kleur waarin je deze geliefde zandbak kunt kopen. In de loop der jaren zijn er nog 4 kleuren bijgekomen. De rode zandbak schelp is van dit vijftal misschien wel de meest frisse en vrolijke verschijning! Zoek je een praktische zandbak met een speelse uitstraling die meteen klaar is om mee te spelen? Deze vrolijke zandbak schelp rood kun je overal neerzetten en biedt oneindig, schoon en veilig speelplezier!

Zandbak schelp rood
Zandbak schelp rood

Rode zandbak schelp

Mooi rood is niet lelijk! De zandbak schelp in de primaire kleur rood is een vrolijke verschijning en spreekt zowel jongens als meisjes aan. En dankzij de hoge kwaliteit van het plastic zal het mooie rood niet snel vervagen. Rood is 1 van de 5 kleuren waar je uit kunt kiezen. De zandbak schelp is behalve in het rood en blauw ook verkrijgbaar in geel, roze en groen. Zo kun je altijd de kleur kiezen die je het meest aanspreekt of die het beste past bij de rest van de tuin en/of de rest van het speelgoed!

Het succes van de zandbak schelp

De rode zandbak schelp is een nieuwe variant van een zandbak die al een kwart eeuw onverminderd populair is. Die populariteit heeft de zandbak schelp te danken aan het slimme en speelse ontwerp. De deksel zorgt ervoor dat er geen regen, blaadjes of ongedierte bij het zand kunnen komen en voorkomt dat de zandbak als kattenbak wordt gebruikt (wellicht de grootste ergernis van zandbakeigenaars...) Tijdens het spelen kan de deksel bij het spel betrokken worden, door er zand of water in te doen. De zandbak schelp heeft een speels ontwerp dat bovendien heel kindvriendelijk is. Zo heeft de ronde schelp geen scherpe hoeken of randen. De rand is niet te hoog, zodat kleine kinderen veilig in de zandbak kunnen stappen, en sterk genoeg om op te zitten. En dankzij het gebruik van hoogwaardige kunststof zal deze zandbak niet snel scheuren, breken of barsten.

Zandbak schelp rood
Paradiso zandbak schelpen

Paradiso Toys

Alle zandbakken in onze winkel zijn van Paradiso Toys: de ontwerper en grootste producent van de zandbak schelp. Hoewel het speelse en functionele ontwerp wordt vaak gekopieerd, staan alleen de echt zandbak schelpen van Paradiso garant voor jarenlang speelplezier.