Zandbak schelp roze 

Zoek je een mooie zandbak, schoon en veilig, waar je kleine eindeloos in kan spelen? En dan het liefst in de kleur… roze? Dat kan! De roze zandbak schelp is de perfecte zandbak voor prinsessen, schatgravers en alle kinderen die graag met zand (en water) spelen! Speels van vorm, met volop ruimte voor zand en water en toch compact: deze praktische zandbak staat in een handomdraai en biedt urenlang speelplezier.

https://zandbakschelp.nl/product/zandbak-schelp-roze/
Roze zandbakschelp

Spelen in de zandbak schelp

Het grote voordeel van de zandbak schelp is het deksel. Dit afneembare deksel biedt nog meer speelplezier. Vul hem met water en kinderen kunnen heerlijk kliederen met modder of poedelen in het badje! Uiteraard is deze deksel ook erg praktisch. Na een dag spelen sluit je er de zandbak mee af, zodat het zand de volgende ochtend weer klaar is om mee te spelen. Er kan geen regen of viezigheid inkomen en de zandbak wordt niet gebruikt als kattentoilet....

 

Praktisch en veilig

De zandbak schelp roze is een compacte zandbak die in een mum van tijd staat. Het enige wat je hoeft te doen, is de schelp vullen met zand. Of het deksel met water als het mooi weer is! De rand is laag genoeg om veilig overheen te stappen. De zandbak is gemaakt van hoge kwaliteit plastic en daardoor duurzaam en kleurvast. Is het zand aan vervanging toe of wil je de zandbak opbergen of verhuizen? Dan kun je de zandbak eenvoudig leeghalen en schoonmaken.

Zandbak schelp roze, blauw, groen of XL?

Is de roze zandbak schelp ook jouw favoriet? Of ga je voor de traditionele blauwe, misschien in de extra grote versie? En de nieuwe groene zandbak schelp ziet er ook wel erg mooi uit... Eén ding is zeker, met een zandbak schelp ben je in een handomdraai verzekerd van een schone, veilige en mooie zandbak!

...altijd van Paradiso!

Alle zandbakken in onze winkel zijn van Paradiso Toys: de ontwerper en grootste producent van de zandbak schelp.